Het hotel en attractiepark Wunderland is gelegen in Kalkar Duitsland. In het bijzonder is het ontstaan uit een voormalige niet gebruikte kerncentrale. Wunderland Kalkar Duitsland telt maar liefst 6 hotels. In het Kernie’s Familiepark kan je meer dan 40 attracties uittesten.

Wunderland Kalkar Duitsland accommodaties

In het hotel Wunderland Kalkar zijn maar liefst 6 verschillende bars aanwezig:

Daarnaast is er een wijnkelder waar regelmatig wijnproeverijen plaatsvinden.

Eten doe je enerzijds in het buffetrestaurant en anderzijds in het à-la-carte restaurant Steakhouse.

Overnachten doe je in één van de 433 hotelkamers. Tot maximum 6 personen op een kamer. Deze zijn allemaal voorzien van het nodige comfort.

Omgeving Kalkar

Kalkar is zeker ook de moeite waard om te bezoeken. Zijn historische binnenstand is ideaal om eens door te wandelen. Er zijn verschillende hitorische gebouwen en musea. Daarnaast zijn er fiets-en wandelwegen. Hierlangs kom je langs andere pittoreske dorpjes en kastelen.

All In formules

Bij Wunderland Kalkar kan je pas spreken over een uitgebreide All-in formule. Naast je verblijf zijn de maaltijden en drank inbregepen. Daarbij ook alle sport-en spel activiteiten. Maar zeker en vast ook de toegang en snacks van Kernie’s Familiepark. Slechts één keer betalen. Alles is inbegrepen. Ook geen extra’s meer voor de parkeerplaats. Een ideale formule dus om volop te genieten van deze uitstap.

Kernie’s Familiepark

Tot de meer dan 40 attracties in het Familiepark Kalkar horen:

Kortom overnachten in Wunderland Kalkar, in combinatie met Kernie’s Familiepark? Dat is immers de perfecte combinatie voor een weekendje weg met het ganse gezin.

Wil je enkel toegang tot Kernie’s Familiepark, boek dan zeker je tickets op pretparkticketskorting.be!

Meer informatie

 

Wunderland Kalkar adres

Het adres van Wunderland Kalkar is:

Griether Str. 110-120
47546 Kalkar
Duitsland

Wunderland Kalkar, Pasen 2018.

Tijdens de Paasvakantie is er van alles te beleven in Wunderland Kalkar. Klik daarom hier voor onze Paasarrangementen.

Neem daarnaast zeker ook een kijkje bij onze aanbiedingen. Wie weet kan je nog een mooie korting op de kop tikken!

 

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.