Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Wellness-Verwöhnhotel Wildspitze: details

Beschrijving: Schitterend vernieuwd 4* superior hotel in een sneeuwzeker skigebied met een persoonlijke service, een uitstekend comfort en een zeer gewaardeerde keuken. Nieuw sinds 2018 zijn de infinity pool (ook in de winter open) en de ‘Gletscher Spa’ met panoramasauna en relaxruimtes met relaxlounge. Onstpan in deze prachtige oase van rust, terwijl de kinderen ravotten in de kinderclub. De Wildspitze kunnen we met een gerust hart rekenen tot een van de betere 4 sterrenhotels in ons aanbod. Op en top kwaliteit van de bovenste plank.

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9.5!

Gelegen in Mandarfen,  Pitztal in Oostenrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.