Wellness & Beauty

Wellness & Beauty

Kom in de eerste plaats helemaal tot rust in één van onze wellness vakantieparken. Immers wat moet een mens nog meer hebben. Vakantie is om helemaal te ontspannen. Heel veel vakantieparken bieden daarom luxe arrangementen aan met sauna, spa en lichaamsbehandelingen. Daarnaast kan je zelfs huisjes boeken waarbij een privésauna aanwezig is. Kortom je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om helemaal te ontspannen. Jouw favoriete luxe vakantieparken vind je zowel in België en zijn buurlanden. Anderzijds zijn er ook mooie kortingen beschikbaar voor jouw luxe-arrangement. Neem maar vlug een kijkje bij onze aanbiedingen en overtuig jezelf.

wellness vakantieparken

Wellness vakantieparken

Wat zijn de voordelen van een saunabezoek?

  • Regelmatig de sauna bezoeken beschermt je hart. Door de warmte worden de bloedvaten opengezet. Het hart moet hierdoor harder pompen. En je hartprestatie verhoogt.
  • Een saunabezoek is goed voor je huid. Je huid wordt diep gereinigd waardoor hij veel zachter wordt. Je huid krijgt daarnaast ook meer zuurstof, want door de warmte wordt er meer bloed rondgepompt. Ook naar je huid.
  • Geloof het of niet maar je uithoudingsvermogen wordt vergroot. Als je vaak een bezoek brengt aan de sauna zullen je sportprestaties en uithoudingsvermogen een boost krijgen.
  • Je bent beter gewapend tegen verkoudheden. Regelmatig een sauna bezoeken helpt immers verkoudheden voorkomen.
  • Een saunabezoek is ook heel positief voor de spieren. Door de warmte gaat het bloed beter circuleren en werkt dit heel bevorderend tegen spier- en gewrichtspijnen.
  • En uiteraard, in de eerste plaats is een saunabezoek vooral een bron van totale ontspanning!
  • Nog een bemerking: een infrarood cabine is even heilzaam als een klassieke sauna. De temperatuur is minder hoog en de lucht is droger. Maar bij infrarood maar dringt de warmte toch ook wel heel diep binnen.

Hou je liever van een luxe vakantie in het Zuiden? Neem dan eens een kijkje op de website Rondreisportugal.