Waterman Beach Village Brac is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Brac, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Waterman Beach Village Brac vanaf een voordelige prijs van 337.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Waterman Beach Village, kijk dan zeker en vast ook verder!

Waterman Beach Village Brac: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Waterman Beach Village HR. Meer details over hun  naar Waterman Beach Village vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Waterman Beach Village
Gelegen in de regio: Brac
Gelegen in de stad: Supetar
En het land: HR

Meer informatie over Waterman Beach Village: Smartline Waterman Beach Village is een 4 sterren accommodatie gelegen in Supetar in Kroatië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.0. Smartline Waterman Beach Village beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, fitness, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, kluisje, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 337.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.