Villaggio Turistico Bleu Campanië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Campanië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Villaggio Turistico Bleu Campanië vanaf een voordelige prijs van 242.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Villaggio Turistico Bleu, kijk dan zeker en vast ook verder!

Villaggio Turistico Bleu Campanië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Villaggio Turistico Bleu IT. Meer details over hun  naar Villaggio Turistico Bleu vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Villaggio Turistico Bleu
Gelegen in de regio: Campanië
Gelegen in de stad: Meta
En het land: IT

Meer informatie over Villaggio Turistico Bleu: Villaggio Turistico Bleu Village is een 4 sterren accommodatie gelegen in Meta in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.7. Villaggio Turistico Bleu Village beschikt over de volgende faciliteiten: airco, koelkast, kids club, zwembad buiten, huisdieren toegestaan, speeltuin, restaurant, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 242.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.