Villaggio Colombo Bloemenrivièra is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Bloemenrivièra, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Villaggio Colombo Bloemenrivièra vanaf een voordelige prijs van 482.00€ voor 9 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Villaggio Colombo, kijk dan zeker en vast ook verder!

Villaggio Colombo Bloemenrivièra: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Villaggio Colombo IT. Meer details over hun Lastminutes naar Villaggio Colombo vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Villaggio Colombo
Gelegen in de regio: Bloemenrivièra
Gelegen in de stad: Andora
En het land: IT

Meer informatie over Villaggio Colombo: Villaggio Colombo is een 3 sterren accommodatie gelegen in Andora in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.0. Villaggio Colombo beschikt over de volgende faciliteiten: kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, tennisbanen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 482.00 EUR voor 9 nachten.
Aantal dagen: 10

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.