Villaggio Baia Serena Campanië is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Campanië, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Villaggio Baia Serena Campanië vanaf een voordelige prijs van 440.00€ voor 6 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Villaggio Baia Serena, kijk dan zeker en vast ook verder!

Villaggio Baia Serena Campanië: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Villaggio Baia Serena IT. Meer details over hun Lastminutes naar Villaggio Baia Serena vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Villaggio Baia Serena
Gelegen in de regio: Campanië
Gelegen in de stad: Vico Equense
En het land: IT

Meer informatie over Villaggio Baia Serena: Villaggio Baia Serena is een 3 sterren accommodatie gelegen in Vico Equense in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.7. Villaggio Baia Serena beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, koelkast, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 440.00 EUR voor 6 nachten.
Aantal dagen: 7

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.