Villages Nature Paris **** – Electroland brengt je helemaal in de magische sferen van Disneyland in Parijs. Met deze Eigen vervoer Disney kom je helemaal ontspannen aan op de bestemming. Je kan samen met de reisgenoten al voorbereiden op de fantastische uitstap naar dit populaire pretpark nabij Parijs. OAD weet waar de klanten van houden. Ze zorgen dan ook voor een onbezorgd en ontspannen verblijf om nooit te vergeten!

Villages Nature Paris **** – Electroland: meer details

Beschrijving: Dit prachtige eco-resort ligt op ca. 5 tot 10 minuten rijden van de Disney® Parken. Dit nieuwe resort is van alle gemakken voorzien: een waterpark met 7 glijbanen, golfslagbad, verwarmde buitenlagune, boulevard met winkels en restaurants, bowling, gameroom en kids club, er is een educatieve (kinder)boerderij, een speelbos en bijzondere tuinen. Kortom, alle ingrediëntenvoor een heerlijk verblijf. Electroland 2019Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli staat Walt Disney Studios® Park in het teken van Electroland, met het thema “The Jungle”. 3 avonden zullen DJ’s van wereldklasse hun sets spelen onder de lichtprojecties van The Twilight Zone Tower of Terror ?! En als dat nog niet genoeg is, zijn er ook verschillende attracties ’s avonds geopend, zodat je nagenoeg zonder wachtrij kunt genieten van de spannende attracties. Bij dit arrangement is 2dagen entree tot de Disney Parken inbegrepen (je kunt zelf kiezen welke dagen) en 1 avond toegang tot Electroland is inbegrepen. Tijdens het boeken kun je zelf kiezen welke avond je naar Electroland wilt: vrijdagavond, zaterdagavond of zondagavond. Wil je graag vrijdag en zaterdagavond naar Electroland, kies dan de optie 2 avonden toegang en dan betaal je een toeslag voor 1 extra avond. Wil je liever alle 3 de avonden gaan, kies dan de optie 3 avonden toegang en dan betaal je een toeslag voor 2 extra avonden.

Categorie: Eigen vervoer Disney

Prijs: 309.00 EUR

Verblijf voor 3 dagen/ 2 nachten

Stad: Magny-le-Hongre

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er velden op deze pagina blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie voor Parkvakanties onbekend is. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder op zoek te gaan naar je ideale vakantie! Neem alvast een kijkje op onze pagina met vakantie tips!

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.