Village De Vacances Les Flocons Verts is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village De Vacances Les Flocons Verts: details

Beschrijving: Hier logeer je in een budgetvriendelijk en meer dan correct geprijsd hotel met directe toegang tot de pistes. Eenvoudig qua inrichting maar uitermate verzorgd. De kamers werden vernieuwd in 2016. Het animatieteam bezorgt de allerkleinsten een onvergetelijke skivakantie. Als ouder geniet je na in de knusse bar. Bij de receptie koop je makkelijk je skipassen. Onze klanten genieten van dezelfde voordelige prijzen voor het skigebied Le Grand Massif als gepubliceerd in de TUI brochure. Je kan makkelijk ski’s huren in het hotel zelf. Per volwassene (€89) krijgt één kind tem 14 jaar gratis ski’s (6 dagen). Ter plaatse te betalen. Les Flocons kreeg ook een Europees ecolabel.

aantal sterren: 3

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8!

Gelegen in Les Carroz,  Le Grand Massif in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.