Village Club du Soleil Valmorel la Belle is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Valmorel la Belle: details

Beschrijving: Deze Village Club, in de typische stijl van de Savoie, is met zijn vele inbegrepen services (volpension, skipas en skimateriaal), zijn activiteiten en animatie, op alle vlakken bijzonder geschikt voor families met kinderen en kent elk seizoen een groeiend succes. Er is wifi (beperkt) aan de bar.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Valmorel la Belle,  Le Grand Domaine in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.