Village Club du Soleil Orcières 1850 is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Orcières 1850: details

Beschrijving: Gewaardeerd om de kwaliteit van zijn vele inbegrepen services (volpension en skipas), activiteiten en animatie! Deze Village Club du Soleil geniet een uitstekende reputatie bij Belgische klanten en is op alle vlakken bijzonder geschikt voor families met kinderen. Tussen twee uitstappen op de skilatten kan je heerlijk ontspannen in de wellness. Je hebt onbeperkt toegang tot het tropisch zwembad met glijbaan en de schaatsbaan van Orcières-Merlette 1850. Gratis beperkt wifi aan de bar en de receptie.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 8.5!

Gelegen in Orcières-Merlette 1850,  Alpen – Zuidelijke Alpen in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.