Village Club du Soleil Morzine is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Morzine: details

Beschrijving: Een topper in ons aanbod in Morzine! Deze Village Club du Soleil is met zijn vele inbegrepen diensten (volpension, skipas en skimateriaal !), activiteiten en animatie op alle vlakken bijzonder geschikt voor families met kinderen. Je kan gratis onbeperkt naar het aquacentrum en naar de schaatsbanen (overdekt en in openlucht) van Morzine.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 10!

Gelegen in Morzine,  Portes du Soleil in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.