Village Club du Soleil Les 2 Alpes is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Les 2 Alpes: details

Beschrijving: Deze voormalige Club Med werd in 2018 helemaal vernieuwd en is nieuw in ons aanbod voor winter 2018-2019. De vele inbegrepen diensten (volpension, skipas en skimateriaal), de activiteiten en het panoramisch restaurant maken je vakantie top. Bovendien heb je gratis toegang tot de schaatsbaan en het zwembad van la Croisette en ook het skigebied is fabuleus. Deze opvallende nieuwe Village Club du Soleil zal je zeker weten te bekoren. Er is gratis (beperkte) wifi in de woningen.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score !

Gelegen in Les 2 Alpes,  Les Deux Alpes in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.