Village Club du Soleil Flaine is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Flaine: details

Beschrijving: Naast het warme interieur en het grote zonneterras, geniet deze Village Club du Soleil, met zijn talrijke inbegrepen services (volpension, skipas en skimateriaal), activiteiten en animatie, een uitstekende reputatie bij Belgische klanten en is het op alle vlakken bijzonder geschikt voor families met kinderen. Wifi (beperkt) aan de bar.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 5.4!

Gelegen in Flaine,  Le Grand Massif in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.