Village Club du Soleil Arc 1800 is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Frankrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

Village Club du Soleil Arc 1800: details

Beschrijving: Gewaardeerd om de kwaliteit van zijn vele inbegrepen services(volpension, skipas Paradiski Illimité en skimateriaal), activiteiten en animatie! Deze Village Club du Soleil geniet een uitstekende reputatie bij Belgische klanten en is op alle vlakken bijzonder geschikt voor families met kinderen. Tussen twee uitstappen op de skilatten kan je heerlijk ontspannen in de wellness. Wifi beschikbaar in de hele club. Nieuw: 1 toegang per persoon per week tot het aquapark Mille8 inbegrepen.

aantal sterren: 

Deze accommodatie krijg bovendien een score 9!

Gelegen in Arc 1800,  Paradiski – Les Arcs in Frankrijk

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.