Vakantieparken in Duitsland

Duitsland is ten eerste een uitstekende keuze om er even tussenuit te gaan. Er valt er veel te beleven. In de winter is er sneeuw. Tijdens de zomer kan je prachtige wandelingen maken. Nadien genieten van een lekker streekgerecht met een lokaal wijntje erbij. Of je nu voor een weekend of midweek erop uit trekt, of het nu in een stadje of de natuur is. Ons buurland is veelzijdig en zowel jong als oud beleven er plezier. Maar er valt nog zoveel meer te beleven. Kortom aan jou om dit te ontdekken. Veel vakantieparken in Duitsland hebben vaak ook nog aantrekkelijke aanbiedingen.

Typische kenmerken Duitsland

Elk land heeft zijn eigen kenmerken, ook Duitsland. Duitsers eten bijvoorbeeld voornamelijk varken vlees. Ze zijn dan ook gek op worst. Je zal ze op elke menukaart tegenkomen. Daarbij drinken ze ook graag bier. Je krijgt er vaak halve liters bier voorgeschoteld. In Duitsland houdt men in de communicatie ook graag wat afstand. Men zal mekaar niet snel tutoyeren, integendeel. Ze spreken mekaar aan met U. Daarnaast zijn Duitsers heel punctueel. Ze komen liever vijf minuten te vroeg dan één minuut te laat. In Duitsland zijn er gek op regels en procedures. En ze zijn er om nageleefd te worden. Men zal er niet gauw van afwijken.

Tot slot mogen we de prachtige natuur niet vergeten. Je kan er oneindig veel uitstappen maken. Je hebt er adembenemende uitzichten en je voelt je er steeds welkom. Gegarandeerd is er tijdens je verblijf ook wel ergens een festiviteit. De Duitsers vieren namelijk het ganse jaar door feest. Van Jazzfestivals en oogstfeesten tot het hoogtepunt in oktober, namelijk Oktoberfest, hèt bierfeest.

Voor meer algemene informatie over Duitsland verwijzen we graag door naar Wikipedia.