vakantiepark Zaton Holiday Resort – Homair Kroatië is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Zaton Holiday Resort – Homair Kroatië gelegen aan de Noord-Dalmatië. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Zaton Holiday Resort – Homair Kroatië 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Kroatië een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Zaton Holiday Resort – Homair
Stad: Nin
Regio: Noord-Dalmatië
Land: Kroatië

Omschrijving: In Zaton Holiday Resort in Nin beleef je werkelijk de vakantie van je leven. De hele dag is er iets te doen en te beleven. Het zwembad zorgt nog voor extra vermaak en de vele mogelijkheden tot sporten zorgen er voor dat er in het restaurant haast niet meer gewacht kan worden tot er gegeten kan worden! Na zo’n drukke dag is het heerlijk ontspannen in de avondzon of bij een van de vele voorstellingen. Mocht je ondanks de vele activiteiten toch nog besluiten meer van de omgeving te willen zien, dan zijn Zadar en de watervallen van Krk een idee, op nog geen uur rijden.

Prijs vanaf: 83.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating: 6.7 /10
Extra: Veel waterpret op Zaton

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.