vakantiepark Ferienpark Kreischberg Oostenrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Ferienpark Kreischberg Oostenrijk gelegen aan de Steiermark. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Ferienpark Kreischberg Oostenrijk 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Oostenrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Ferienpark Kreischberg
Stad: St. Lorenzen Ob Murau
Regio: Steiermark
Land: Oostenrijk

Omschrijving: Geniet van de prachtige omgeving en van dit verkeersvrije vakantiepark. De rustieke houten bungalows zijn een uitstekend onderkomen voor de hele familie. Met de gratis Murtal Card kun je kosteloos deelnemen aan vele activiteiten in de wijde omgeving. Op het park zelf is een kinderclub voor kinderen van 3 t/m 12 jaar waar bijna dagelijks diverse leuke activiteiten worden georganiseerd. Als je echt helemaal tot rust wilt komen boek je hier halfpension.

Prijs vanaf: 77.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating: 6.7 /10
Extra: Geniet van de mooie omgeving

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.