vakantiepark Domaine les Tamaris & Portes du Soleil Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Domaine les Tamaris & Portes du Soleil Frankrijk gelegen aan de Languedoc & Roussillon. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Domaine les Tamaris & Portes du Soleil Frankrijk 4 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Domaine les Tamaris & Portes du Soleil
Stad: Portiragnes Plage
Regio: Languedoc & Roussillon
Land: Frankrijk

Omschrijving: Domaine les Tamaris & Portes du Soleil biedt geschakelde woningen verspreid over een 18 hectare groot vakantiepark, gelegen aan de rand van Portiragnes-plage. Het beschikt over vele activiteiten en faciliteiten voor een geslaagde vakantie met de hele familie. Zo is er een nieuw waterpark met buitenbaden, kinderbaden en zonneterrassen. Het oude centrum van Portiragnes ligt op ca. 4 km, het fijne zandstrand tussen 150 en 500 meter.

Prijs vanaf: 145.00 EUR

Sterren: 4 sterren
Rating: 4.7 /10
Extra: Charmante en gezellige badplaats

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.