vakantiepark Domaine Du Phare Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Domaine Du Phare Frankrijk gelegen aan de Atlantische Kust-Aquitaine. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Domaine Du Phare Frankrijk 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Domaine Du Phare
Stad: Le Verdon sur Mer
Regio: Atlantische Kust-Aquitaine
Land: Frankrijk

Omschrijving: Op ongeveer 2 kilometer van het zandstrand van de riviermonding van de Gironde vind je dit bungalowpark van Domain Du Phare in Le Verdon sur Mer. Het vakantiepark is gebouwd met huisjes in de typische stijl van de streek met een ruim terras om te genieten van een drankje na een dagje uit. Want aan de Atlantische kust wil je zijn. Hier is het puur genieten van zon, zee, strand en lekker eten en drinken.

Prijs vanaf: 101.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 4 /10
Extra: Aan de monding van de Gironde

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.