vakantiepark Domaine de L’Agreou Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Domaine de L’Agreou Frankrijk gelegen aan de Atlantische Kust-Aquitaine. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Domaine de L’Agreou Frankrijk 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Domaine de L’Agreou
Stad: Seignosse
Regio: Atlantische Kust-Aquitaine
Land: Frankrijk

Omschrijving: In het zuidwesten van Frankrijk, op slechts 300 meter van het strand, ligt Domaine de L’Agreou. Een complex in Seignosse met gratis wifi in openbare ruimtes. Zodat jij gemakkelijk de leukste vakantie kiekjes naar de thuisblijvers kan sturen. In het restaurant worden er regionale gerechten geserveerd en aan de bar met terras bestel jij een lekker verfrissend drankje. Die verfrissing is ongetwijfeld nodig na een potje beachvolleybal of tennis. Maar de beste manier om af te koelen is toch wel om kopje onder te gaan in het buitenzwembad.

Prijs vanaf: 118.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 6 /10
Extra: Midden tussen de pijnbomen

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.