Vakantiepark De Krim Texel is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Texel, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Vakantiepark De Krim Texel vanaf een voordelige prijs van 471.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Vakantiepark De Krim, kijk dan zeker en vast ook verder!

Vakantiepark De Krim Texel: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Vakantiepark De Krim NL. Meer details over hun Lastminutes naar Vakantiepark De Krim vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Vakantiepark De Krim
Gelegen in de regio: Texel
Gelegen in de stad: De Cocksdorp
En het land: NL

Meer informatie over Vakantiepark De Krim: Vakantiepark De Krim is een 3 sterren accommodatie gelegen in De Cocksdorp in Nederland. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2. Vakantiepark De Krim beschikt over de volgende faciliteiten: bar, fietsverhuur, zwembad binnen, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, restaurant, kluisje, sauna, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 471.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.