vakantiepark Club Marina Viva Frankrijk is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Club Marina Viva Frankrijk gelegen aan de Corsica. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

vakantiepark Club Marina Viva Frankrijk 3 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Frankrijk een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Club Marina Viva
Stad: Porticcio
Regio: Corsica
Land: Frankrijk

Omschrijving: De dagelijkse beslommeringen vallen snel van je af en maken plaats voor pure Corsicaanse rust. Bij Club Marina Viva geniet je van vergezichten over de baai van Ajaccio. In je moderne hotelkamer kom je lekker tot rust. Trek een baantje in het royale zwembad of struin op blote voeten over het brede zandstrand. Met je huurauto ben je vanaf hier in 20 minuten in de hoofdstad Ajaccio. Bijvoorbeeld om een kijkje te nemen in het geboortehuis van Napoleon. Of inkopen te doen op de zaterdagmarkt. Probeer dan zeker de lokale specialiteiten: prachtige schimmelkazen en salami van wild zwijn. Bon appétit!

Prijs vanaf: 580.00 EUR

Sterren: 3 sterren
Rating: 7.1 /10
Extra: Alle vrijheid met je huurauto

Klik hier voor meer informatie of om deze reis te boeken.

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.