Dit vakantiepark van Center Parcs vlakbij Parijs is ideaal om te combineren met een bezoek aan Disneyland Parijs. Eventjes helemaal weg, is ideaal om tijdens een autovakantie dichtbij de batterijen weer op te laden. Kies voor een weekendje, een midweek of voor een verblijf in de natuur in de regio rond Parijs. Er is voor elk wat wils. Bij Center Parcs is bovendien alles aanwezig voor een ontspannende en deugddoende vakantie. Kortom een verblijf bij Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris(FR) is een absolute aanrader.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris: accommodaties

Op slechts 32 kilometer van Parijs ligt het luxueuze vakantiepark Villages Nature Paris. Dit allesomvattende luxe vakantiepark heeft zowel jong als oud heel wat te bieden. Het is onder andere één van de grootste zwemparadijzen van Europa. Ben je een waterrat, dan moet je absoluut de 7 spectaculaire glijbanen eens proberen. Speel in de waterspeeltuinen, het golfslagbad of het verwarmd buitenbad.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Daarnaast zijn er nog heel wat meer activiteiten voor de allerjongsten onder ons. Ze kunnen spelen in de binnenspeeltuin of de dieren verzorgen op de boerderij.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Hou je daarnaast ook van avontuur? Dan moet je zeker naar de grote klim speeltuin met glijbanen, touwbruggen en tokkelbanen. Er valt zoveel te beleven in dit luxe vakantiepark Frankrijk dat niemand zich er een moment zal vervelen.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Er valt daarnaast ook in de nabijheid van dit luxe vakantiepark heel wat te doen. Het meest gekende is uiteraard Disneyland Parijs. Dat ligt op slechts 10 kilometer van vakantiepark Villages Nature.
In Center Parcs Villages Nature Paris heb je de keuze om te verblijven in een luxe appartement of luxe cottage. Deze zijn voorzien van alle comfort en ingedeeld volgens verschillende luxe niveaus.

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Absoluut zeker verblijf je in een groene en rustige omgeving. Kortom, ideaal voor een ontspannende vakantie.
Meer informatie

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris

Vakantiepark Center Parcs Villages Nature Paris: het adres

Dit vakantiepark van Center Parcs in Frankrijk is gelegen op het volgende adres:
Villages Nature Paris
Route de Villeneuve
77700 Bailly-Romainvilliers
Frankrijk
Voor meer vakantieparken van Center Parcs verwijzen we jou dan ook graag door naar onze pagina Center Parcs van Park vakanties.

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.
De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.