Vakantiepark Buitenplaats Holten is gelegen in Twente, vlak aan de Holterberg. De accommodaties zijn super alsook de faciliteiten van het park. Maar bovenal is de omgeving ook fantastisch. Hou je van het buitenleven, mag het wat actief zijn of kom je met de kinderen? Dan is dit zeker en vast de ideale locatie. Kortom, zeker en vast de moeite om even bij stil te staan.

Vakantiepark in Holten: accommodaties

In dit vakantiepark kan je vakantiehuizen huren met veel privacy en luxe. Er zijn verschillende types van woningen. Hierbij speelt de ligging en inrichting een grote rol. Een vakantiewoning kan tot 6 personen gaan. Maar ook al ben je met meer, dan zijn verschillende woningen naast mekaar wel een optie. Lig je graag aan het water of breng je je huisdier mee? Dat is allemaal mogelijk. Neem zeker en vast een kijkje op de website voor het volledige overzicht.

Klik hier voor een overzicht van de vakantiehuizen

Faciliteiten in Vakantiepark Buitenplaats

Als vakantiegast kan je uiteraard gratis gebruik maken van het verwarmd buitenzwembad. Daarnaast is er voor de kleinsten onder ons ook een speeltuin en een kinderboerderij. Zoek je zelf graag wat gezelschap op, dan kan je terecht in de Huiskamer.

Daarnaast is er in de omgeving ook heel wat te beleven. Door zijn ligging vlak naast Het Nationale Park Sallandese Heuvelrug zijn er heel wat wandel en fietsmogelijkheden. Daarnaast heeft deze omgeving nog veel meer in petto. Neem zeker een kijkje op de website voor het volledige overzicht.

Buitenplaats Holten Vakantiepark: het adres

Dit vakantiepark is gelegen op het volgende adres:

Holterstraatweg 186

7462 PN Rijssen-Holten

Nederland

Voor meer vakantieparken dichtbij, neem gerust een kijkje op onze pagina Vakantiebestemming.