Vakantiehuis op park Sophia Hoeve in Voorthuizen, met Airco is gelegen in Voorthuizen. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie Veluwe in Nederland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

Vakantiehuis op park Sophia Hoeve in Voorthuizen, met Airco: overzicht

Omschrijving: Op de vakantiepark de Sophia Hoeve, een gedeelte van Landgoed de IJsvogel, staat deze heerlijke bungalow die geschikt is voor twee tot vier personen. Het huisje is met oog voor detail ingericht en ligt direct aan het water. Het huisje is niet geschikt voor mensen met kleine kinderen die nog niet kunnen zwemmen.

Stad: Voorthuizen

Regio: Voorthuizen, Nederland

Prijs: 198.08 EUR

5 vakantiehuisje voor 4 personen

Score: 9

Sterren: 5

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.