Sta zeker even stil bij jouw uitgekozen vakantiebestemming vakantieparken. In België hebben we al een mooi aanbod van vakantieparken.
Nederland spant de kroon natuurlijk. Maar ook Duitsland, Frankrijk, Luxemburg kan je ontdekken in één van onze fantastische bungalowparken. Je hoeft niet altijd ver weg te gaan voor een deugddoende vakantie.

 

vakantiebestemming vakantieparken

Populairste vakantiebestemming vakantieparken

Wil je er even tussenuit in één van onze populaire bungalowparken dichtbij huis? Wij maken voor jou een mooi overzicht van goedkope en populaire vakantieparken. De topbestemmingen liggen in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Elk land heeft zijn specifieke eigenschappen:

Sta zeker ook stil bij onze aanbiedingen. Zo ben je zeker van een Topvakantie!

Voor een vakantiehuis in Portugal verwijzen we graag door naar Rondreisportugal.

.

 

 

Vermijd de vakantiedrukte: tips

Wat zijn nu de tips die werken om de vakantiedrukte te omzeilen? Eerst en vooral is het belangrijk om te weten welke de rode en de zwarte weekends zijn:

De beste vertrektijden richting buitenland zijn:

De beste vertrektijd is dus op zondag. Het is misschien niet eenvoudig om je vertrek hieraan aan te passen, want de meeste vakantiewoningen worden verhuurd van zaterdag tot zaterdag.

’s Nachts rijden is ook niet altijd aan te raden. Je moet eerst en vooral zelf al in staat zijn om ’s nachts te rijden. Bovendien is dit zeer vermoeiend waardoor je de eerste vakantiedagen vaak in bed doorbrengt. Dan is een overnachting onderweg vaak een goede oplossing. Wees je hier wel bewust dat een tussenstop geen omzeiling is van de files en drukte. Wel zal je uitgerust aankomen op je vakantiebestemming.

Bespaar verder de nodige tijd onderweg met volgende tips: