De perfecte vakantie in de natuur biedt een unieke natuurbeleving. Genieten van het adembenemende landschap, de stilte en de frisse lucht. Of kiezen uit verschillende activiteiten zoals wandelen, fietsen, kanoën en paardrijden om te genieten van het omringende landschap. Je kan ook genieten van het platteland en de vele dieren die erin voorkomen. Hoewel activiteiten in de natuur een grote attractie zijn, is er ook een moment van rust te vinden door te zonnen, stil te zitten of te mediteren.

Vakantie in de natuur: slowcabin

Beleef dit uniek concept. Laat je verrassen en krijg pas 2 weken op voorhand de locatie doorgestuurd. Met 2 of met 4 verblijf je in een natuurhuisje op een geheime locatie in België. Je verblijft in een beperkte ruimt waar toch alle voorzieningen aanwezig zijn.

Klik hier voor meer informatie

Naast deze acties is de natuur ook het perfecte decor om te genieten van een maaltijd terwijl u luistert naar het prachtige geluid van de natuur. U zult zeker een unieke natuurbeleving hebben als u deze vakantie door de natuur gaat beleven. Een vakantie in de natuur is de perfecte manier om ontspanning te vinden. Een eindeloze hoeveelheid ongelooflijke landschappen en avonturen te ervaren en een kans om te genieten van een gourmetmaaltijd, dat alles terwijl u luistert naar de prachtige geluiden van de natuur.

Om het meeste uit uw vakantie in de natuur te halen, is het belangrijk om een locatie uit te kiezen waar u optimaal van het spectaculaire landschap en het geluid van de natuur kunt genieten. Kies daarom een eindbestemming waar u veilig en comfortabel kunt verblijven, of laat je verrassen in een Slowcabin. Als je de locatie hebt ontvangen, kan je ervoor kiezen om deel te nemen aan allerlei activiteiten zoals een wandeling, kanoën, fietsen, kayakken, vogels kijken en meer.

Meteen voel je je verbonden met de natuur en het prachtige uitzicht en het geluid van de natuur. Ervaar rust en ontspanning in het prachtige decor, ga wandelen of fietsen, een boottocht maken en geniet van de maaltijden die u krijgt. De natuur biedt een gevoel van avontuur en magie. Breng de nacht door onder de sterrenhemel van de natuur. Laat de pracht, het avontuur en de magie je verbazen en geniet van het moment.