Vacasa Naples Florida

Vacasa Naples Florida

Vacasa Naples Florida is de ideale locatie voor een verblijf in een Villa. Boek je vakantie alvast voordelig bij D-reizen. Deze Nederlandse reisorganisatie heeft voor jou de beste vakantiedeals uitgezocht. Wil je met vakantie naar  Florida, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Naples vanaf een voordelige prijs van 1348.00€ voor 8 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Vacasa Naples, Vacasa Naples, kijk dan zeker en vast ook verder!

Vacasa Naples Florida: details

Bij D-reizen kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Vacasa Naples VS. Meer details over hun zonvakanties|lastminute naar Vacasa Naples vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Vacasa Naples
Gelegen in de regio: Florida
Gelegen in de stad: Naples
En het land: VS

Meer informatie over Vacasa Naples: Bijzonderheden Universal VacationsBeleef de luxe van een eigen villa met zwembad, in de fraaie omgeving van Naples, aan Florida’s westkust. Alle villa parken liggen op ca. 15 min. rijden van Amerika’s mooiste stranden aan de Golf van Mexico. Elke villa ligt in een zogenaamde ‘gated community’, een luxe, ommuurde woonwijk. De villa’s verschillen van eigenaar en inrichting, maar zijn alle voorzien van dezelfde basisfaciliteiten.VerzorginglogiesGoed om te wetenbedlinnen en handdoeken aanwezig?schoonmaak bij aankomst en vertrek incl. bij een verblijf van min. 7 aaneengesloten nachten. Bij een korter verblijf geldt een verplichte schoonmaaktoeslag van EUR 115, bij boeking te voldoen. Tussentijdse schoonmaakbeurt ca. USD 150 plus tax per villa, ter plaatse te voldoen ?het zwembad is verwarmd op zonne-energie. Elektrische zwembadverwarming op aanvraag, ca. USD 140 per week, ter plaatse te voldoen ?een babybed (tot twee jaar) en kinderstoel ca. 50 per item per week ter plaatse te voldoen ?keuze uit Executive en Platinum villa’s met het verschil dat de hoogste categorie luxer enruimer is ?voor Naples geldt een Home Association (HoA) Fee van ca. USD 100 voor toegang tot de ommuurde woonwijk en gebruik van de faciliteiten binnen de wijk.Tip!Een eigen huis in het zonnige Florida? Wie droomt daar nu niet van? Hier kunt u alvast een voorproefje nemen. Deze villa’s aan de Westkust zijn van topkwaliteit en beschikken allen over een privé zwembad.Overigonze classificatie: 4 sterrenUSP’sEigen villa met privé zwembad, In luxe, ommuurde woonwijken, Kassakorting vertrek 1/10-31/10, Ca. 15 minuten van het strand, Extra vroegboekkorting 1/11-31/03, Zeer compleet ingericht, Gratis parkeren en Ruime villa’sDeze informatie over Villa Universal Vacations wordt u aangeboden door onze partner Holland International.Vind de beste deal naar Villa Vacasa Naples in Naples, Florida!

Type accommodatie: Villa
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 1348.00 EUR voor 8 nachten.
Aantal dagen: 9

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via D-reizen.