Turistico Mare Si Toscaanse Kust is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Toscaanse Kust, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Turistico Mare Si Toscaanse Kust vanaf een voordelige prijs van 169.00€ voor 7 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Turistico Mare Si, kijk dan zeker en vast ook verder!

Turistico Mare Si Toscaanse Kust: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Turistico Mare Si IT. Meer details over hun  naar Turistico Mare Si vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Turistico Mare Si
Gelegen in de regio: Toscaanse Kust
Gelegen in de stad: Follonica
En het land: IT

Meer informatie over Turistico Mare Si: Villaggio Turistico Mare Si is een 4 sterren accommodatie gelegen in Follonica in Italië. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 6.8. Villaggio Turistico Mare Si beschikt over de volgende faciliteiten: airco, animatie, kindvriendelijk, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, parkeerplaats, speeltuin, restaurant, tennisbanen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 169.00 EUR voor 7 nachten.
Aantal dagen: 8

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.