TUI BLUE Fieberbrunn – Oostenrijk (0/10)

TUI BLUE Fieberbrunn is een ideaal verblijf als je houdt van wintersport en skiën. Je uitleven in de sneeuw, sleeën met de kinderen, skipistes afdalen en nadien ontspannen tijdens de après-ski. Tijdens deze vakantie in Oostenrijk kan het allemaal. Kom ontspannen terug met een waslijst aan verhalen. Of je nu een week op wintersportvakantie gaat met de familie of een shortski doet met vrienden, alles is mogelijk. Kortom kijk snel verder en droom al weg van een vakantie in de sneeuw!

TUI BLUE Fieberbrunn: details

Beschrijving: “Welkom in één van de nieuwste lifestyle hotels van Oostenrijk (opening december 2019). TUI Blue Fieberbrunn is een tophotel qua ligging: direct op de piste van het grootste aaneengesloten skigebied in Oostenrijk! De persoonlijke service, het moderne design en de ruime kamers zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt. Het is vakantie, dus jouw keuzes staan centraal: wil je vandaag uitslapen of als eerste de pistes op? Hier kan het. Met BLUEf!t geniet je van tal van sportmogelijkheden en ook de BLUE Spa met zijn sauna’s en zwembad verdient een bezoekje. Niet voor niets is de slogan ‘Explore The More’!

TUI BLUE
Alleen bij TUI: met het hotelconcept TUI BLUE beleef je een authentieke vakantie op jouw maat
• Ontdek een stukje paradijs en beleef een andere cultuur in een uniek landschap
• Wellness, fitness, voeding en gezondheid komen samen in BLUEf!t, met heel wat inspirerende activiteiten
• De BLUE Guide staat je met raad en daad bij en geeft je lokale tips
• Je doet wat jij wil, het is jouw vakantie, dankzij de BLUE App wordt je vakantiebeleving nóg persoonlijker

aantal sterren: 4

Deze accommodatie krijg bovendien een score 0!

Gelegen in Fieberbrunn,  Saalbach/Hinterglemm in Oostenrijk

Voor meer informatie en om een kortbijvakantie te boeken, klik hier

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.