Toscana Biovillage (131.00 EUR)

Toscana Biovillage

Toscana Biovillage, een vakantiepark in Italië is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Toscana Biovillage Italië gelegen aan de Toscaanse Kust. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Toscana Biovillage Italië 3.5 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Italië een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Toscana Biovillage
Stad: Cecina
Regio: Toscaanse Kust
Land: Italië

Omschrijving: Dat wordt genieten op het Toscaanse platteland bij Toscana Biovillage. Dit rustige, ruim opgezette vakantiepark met veel groen is nog maar een paar jaar oud. Het is omringd door de groene omgeving van Toscane, maar toch ook dicht bij het strand. Op maar 7 km vind je de stranden van Cecina Mare. Met de auto ben je zo bij leuke stadjes als Volterra, Pisa en Lucca. Voor waterpret vind je waterpark Aquavillage op een kwartiertje rijden. Op het park zelf is het ontspannen bij het natuurstenen zwembad, terwijl je de groene rustgevende omgeving tot je neemt. De appartementen zijn modern en van alle gemakken voorzien. Na een dag relaxen doe je op je eigen terrras de BBQ aan of laat je jezelf zakken in je eigen jacuzzi. Leuk om te weten is dat dit vakantiepark milieuvriendelijk is, door het gebruik van natuurlijke materialen en alternatieve energiebronnen. Dus je bent ook nog eens goed bezig tijdens je vakantie.

Prijs vanaf: 131.00 EUR

Sterren: 3.5 sterren
Rating:  /10
Extra: Uitgestreken ongerepte natuur

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.