Sunparks, behoort sinds 2009 tot de Center Parcs Group. Sunparks Oostduinkerke aan Zee, ligt op slechts enkele kilometers van het strand. Het vakantiepark grenst vlak aan de populaire badplaats Nieuwpoort.  En op slechts 20 minuten rijden ligt Plopsaland De Panne.

Accommodaties bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee.

In het vakantiepark Sunparks, Oostduinkerke aan Zee heb je keuze uit twee types vakantiehuizen. Daarnaast bieden de vakantiebungalows plaats aan 2 tot 12 personen.

Meer informatie

Sport en spel

Aan activiteiten geen gebrek. Integendeel, voor kinderen worden er speciale activiteiten voorzien. Denken we aan Kids Bingo, Kids Disco, Kidsclub. Dat alles onder begeleiding van professionele animatoren. Daarnaast staan er in het park speeltoestellen waarop de jongsten onder ons zich kunnen uitleven bij het klimmen en glijden. In de speelzaal staan verder nog video’s en elektronische spelen.

Hou je van tennis en squash? Er zijn sportvelden aanwezig op het vakantiedomein. Met de multi-sportpas kan je trouwens gaan bowlen, squashen, badmintonnen en minigolfen.

 

Zwemmen bij Sunparks Oostduinkerke

Dit vakantiepark in Oostduinkerke heeft een vernieuwde subtropische Aquafun. Hou je van water en zwemmen? Dan ben je hier zeker en vast aan het juiste adres. Het aquapark is 2.000m² groot. Er zijn zowel glijbanen aanwezig, evenals een golfslagbad en waterversnellers. Maar ook in het verwarmd buitenbad kan je zwemmen. Daarnaast is er ook een baby- en kinderbad voorzien. Het zwemparadijs is bovendien dagelijks geopend van 10u tot 18u30. En de toegang is helemaal gratis tijdens jouw vakantieverblijf.

 

Wat te doen in de omgeving van Sunparks Oostduinkerke

Sunparks Oostduinkerke aan Zee is ideaal gelegen voor een aantal unieke uitstappen in de omgeving.

 

 

Sunparks Oostduinkerke aan Zee is het ideale vakantiepark vlakbij het Belgische strand. Bovendien zijn er in de omgeving tal van activiteiten te doen. Kortom, plezier verzekerd.

Hou je van de kust? Op onze pagina vakantiepark aan zee vindt je nog meer parken in de kijker. Alvast een deugddoende vakantie aan zee gewenst!

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.