Stacaravan Holiday 4+1 (179.00 EUR)

Stacaravan Holiday 4+1 Kroatië

Stacaravan Holiday 4+1. Dit Vakantiehuizen in Istrië is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Stacaravan Holiday 4+1: meer informatie

Omschrijving: Aan luxe zal het je niet ontbreken in de mobile home 4+1 (24 m2). Er zijn 2 slaapkamers, een voor 2 personen en een voor 3 personen. In de nette badkamer is een douche, toilet en wastafel. De keuken is compleet ingericht. Op het overdekte terras zal je heerlijk kunnen gaan genieten van het leven op deze sfeervolle camping.

Richtprijs: 179.00 EUR

Ligging: Poreč, Istrië Kroatië

Accommodatie: Vakantiehuizen

Rating: 8.5

4 sterren

Maximum aantal personen: 5

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.