Sorobon Beach Resort Bonaire is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Bonaire, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Sorobon Beach Resort Bonaire vanaf een voordelige prijs van 1094.00€ voor 8 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Sorobon Beach Resort, kijk dan zeker en vast ook verder!

Sorobon Beach Resort Bonaire: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Sorobon Beach Resort AN. Meer details over hun  naar Sorobon Beach Resort vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Sorobon Beach Resort
Gelegen in de regio: Bonaire
Gelegen in de stad: Sorobon
En het land: AN

Meer informatie over Sorobon Beach Resort: Sorobon Beach Resort is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sorobon in Nederlandse Antillen. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.2. Sorobon Beach Resort beschikt over de volgende faciliteiten: bar, duikcentrum, koelkast, restaurant, roomservice, kleinschalig, watersporten, wellness, windsurfen.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 3 sterren

Richtprijs vanaf: 1094.00 EUR voor 8 nachten.
Aantal dagen: 9

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.