Sørlandet Feriesenter, een vakantiepark in Noorwegen is de ideale bestemming voor een autovakantie. Proef daarnaast van de vrijheid op vakantie met de wagen. Spring daarom in de auto met het gezin en trek er op uit! Wat dacht je van bijvoorbeeld een verblijf in één van de vele comfortabele en voordelige vakantieparken? Je kan bijvoorbeeld verblijven in vakantiepark Sørlandet Feriesenter Noorwegen gelegen aan de Sørlandet. Bovendien is bij Tui je reis steeds tot in de puntjes uitgewerkt.

Sørlandet Feriesenter Noorwegen 2 *

Een vakantie met de auto is zeker goed te combineren met een verblijf in een vakantiepark. Je kan zowel dichtbij met vakantie gaan. Of je kiest bijvoorbeeld om iets meer kilometers af te leggen. Maar zeker is dat je in Noorwegen een prachtige vakantie zal doorbrengen.

Naam: vakantiepark Sørlandet Feriesenter
Stad: Risør
Regio: Sørlandet
Land: Noorwegen

Omschrijving: Met een bootje de zee op en je hengel uitgooien, of de wandelschoenen aan en de omgeving ontdekken. Het Sørlandet Feriesenter in Sandnes heeft een eigen strand voor de gasten, zo zwem je in het water van de fjord. Geen zin om te koken? Haal een pizza in de pizzeria, die tijdens het hoogseizoen geopend is.

Prijs vanaf: 99.00 EUR

Sterren: 2 sterren
Rating: 8 /10
Extra: Gelegen aan de Sandnesfjord

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.