Skallerup Klit Noord-Jutland is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Noord-Jutland, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Skallerup Klit Noord-Jutland vanaf een voordelige prijs van 97.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Skallerup Klit, kijk dan zeker en vast ook verder!

Skallerup Klit Noord-Jutland: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Skallerup Klit DK. Meer details over hun  naar Skallerup Klit vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Skallerup Klit
Gelegen in de regio: Noord-Jutland
Gelegen in de stad: Hjørring
En het land: DK

Meer informatie over Skallerup Klit: Skallerup Seaside Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Hjørring in Denemarken. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.9. Skallerup Seaside Resort beschikt over de volgende faciliteiten: aquapark, fietsverhuur, fitness, koelkast, zwembad buiten, parkeerplaats, huisdieren toegestaan, speeltuin, ontspanning, restaurant, sauna, tennisbanen, wellness, rolstoelvriendelijk, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 97.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.