Seton Sands Holiday Village. Dit Vakantiepark in  Longniddry Groot-brittannie is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Door hun gekozen locaties valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Seton Sands Holiday Village: meer informatie

Omschrijving: Seton Sands Holiday Village is een populair gezinspark aan de oostkust van Schotland, zeer geschikt om Edinburgh te bezoeken. Het centrum van Longniddry is op slechts 1,5 km gelegen.

Aantal sterren: 4

Richtprijs: 546.00 EUR voor 8 dagen.

Ligging: Longniddry, Groot-brittannie

Accommodatie: Vakantiepark

8 daagse autovakantie naar Seton Sands Holiday Village in longniddry, groot-brittannie

Voor meer informatie en om een reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aanbiedingen, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.