Serra Park Hotel Turkse Rivièra is de ideale locatie voor een verblijf in een Bungalow. Boek je vakantie alvast in een Bungalow voordelig bij De Vakantiediscounter. Dit onafhankelijk online reisbureau is bovendien voor het derde jaar op rij bekroond met een Zoover Award. Wil je met vakantie naar  Turkse Rivièra, dan kan je bijvoorbeeld verblijven in Serra Park Hotel Turkse Rivièra vanaf een voordelige prijs van 603.00€ voor 5 nachten. Geïnteresseerd in een goedkoop verblijf in Serra Park Hotel, kijk dan zeker en vast ook verder!

Serra Park Hotel Turkse Rivièra: details

Bij De Vakantiediscounter kan je goedkoop reizen naar bijvoorbeeld een camping of vakantiepark. Deze vakanties zijn zeker aan te raden als je voor een autovakantie kiest. Proef de vrijheid en het ultieme vakantiegevoel in Serra Park Hotel TR. Meer details over hun  naar Serra Park Hotel vind je bovendien hier:

Naam van de accommodatie: Serra Park Hotel
Gelegen in de regio: Turkse Rivièra
Gelegen in de stad: Side
En het land: TR

Meer informatie over Serra Park Hotel: Serra Park Hotel is een 4 sterren accommodatie gelegen in Side in Turkije. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 7.5. Serra Park Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, kindvriendelijk, discotheek, kids club, kinderzwembad, zwembad buiten, speeltuin, ontspanning, restaurant, kluisje, sauna, tennisbanen, wellness, wifi.

Type accommodatie: Bungalow
Sterren: 4 sterren

Richtprijs vanaf: 603.00 EUR voor 5 nachten.
Aantal dagen: 6

Meer informatie

Opgelet, Indien er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen een een vakantiepark via De Vakantiediscounter.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.