Verblijf in één van de comfortabele bungalows van Hogenboom Vakantieparken. Deze liggen verspreid in de prachtige natuur in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. Bekijk onze Best Value Deals en ontdek wat de parken en de omgeving er nog meer te bieden hebben. Het ruim opgezette Bungalowpark Schin op Geul ligt midden in Zuid-Limburg. De bungalows Schin op Geul Anemoon Royal 12 liggen op de zonzijde van een helling. Je kan bijgevolg altijd genieten van de zon. Op Schin op Geul zijn er bovendien meer dan genoeg voorzieningen voor het hele gezin. Denken we bijvoorbeeld aan een tennisbaan, een sportveld, een bowlingcentrum en een overdekt speelparadijs.

Bungalow Walem Limburg (NL) Nederland

De omgeving van Bungalow Walem Limburg (NL) heeft veel te bieden. Zo kan je hier prachtig wandelen, fietsen en bovendien ook tochten maken over de meer dan 400 km off-road mountainbiketrails. Daarnaast ben je in mum van tijd in steden als MaastrichtAken en Luik. Hier kan je bijvoorbeeld heerlijk eten en uitgebreid winkelen. Of je gaat er wandelen langs de vele historische gebouwen en bijzondere musea.

Vlak bij Bungalowpark Schin op Geul ligt het subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Als gast ontvang je per weekend- of midweek verblijf 1 keer gratis toegang per persoon. Per weekverblijf ontvang je 2 keer gratis toegang per persoon. Het is uiteraard ook mogelijk om, met korting, entreekaartjes te kopen bij de receptie. Op het vakantiepark kan je ook deelnemen aan de gratis sport- en animatie activiteiten.

Bungalowpark Schin op Geul is een autovrij park. Op de aankomst- en vertrekdagen kan je de auto in- en uitladen bij de bungalow. Gedurende je verdere verblijf op het park kan je je auto parkeren op de centrale parkeerplaats.  Let op! Bungalowpark Schin op Geul is gelegen in een heuvelachtig gebied. Hierdoor kunnen op het park zich relatief steile wegen bevinden.

Schin op Geul Anemoon Royal 12

Indeling van Schin op Geul Anemoon Royal 12: Woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en hifi. Een open keuken met koelkast, vaatwasser, combi mcrogolf en koffiezetapparaat. Er zijn maar liefst zes slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspring bedden. Daarnaast is er een aparte ruimte met extra flatscreen TV. Er zijn twee badkamers met douche en toilet. Bovendien is er een berging met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Dit type accommodatie is huisdiervrij. Voor meer accommodaties verwijzen we graag door naar onze pagina Hogenboom vakantieparken.

Richtprijs vanaf 333.00 EUR

Meer informatie

Adres Bungalowpark Schin op Geul in Walem

Bungalowpark Schin op Geul

Walem 1
6342 PA Walem
Limburg (NL)
Nederland

Zou je nog graag andere vakantieparken leren kennen. Neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.