Sauna Bungalow 6 pers. is gelegen vlakbij het water. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt vlakbij het Ijsselmeer. Het is de ideale omgeving om te ontdekken ofwel via het water of met de fiets. Kinderen en je hond zijn er bovendien meer dan welkom. De Vakantiehuizen hebben allemaal hun eigen aanlegsteiger. Bootjes, kano’s en kajak’s kan je heel eenvoudig huren in het vakantiepark.

Sauna Bungalow 6 pers.: overzicht

Omschrijving: 

De Sauna bungalows hebben een oppervlakte van ±110 m²  en zijn eveneens voorzien van alle gemakken van de ‘comfort plus bungalows’ maar zijn daarnaast uitgebreid met een sauna en zonnebank. Ook hebben al onze Sauna bungalows een slaap- en badkamer op de begane grond. Dat is extra genieten!

De luxe keuken heeft een koel-vriescombinatie, een combi-oven en een vaatwasser.
Daarnaast zijn er een gaskookplaat, koffiezetter (filter) en waterkoker aanwezig.

De badkamer op de begane grond is voorzien van een inloopdouche en wastafel met spiegel. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van ruime wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet.

Alle bungalows zijn huisdiervrij, op nummer 140 na.

Alle bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.

Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. 
Alle bungalows zijn ROOKVRIJ.

Update 27-2: Vanwege nieuwe aangescherpte regels en gezondheidsrisico’s betreft het gebruik van zonnebanken, heeft Bungalowpark Zuiderzee besloten de zonnebanken te verwijderen uit deze bungalows.

Stad: Medemblik

Regio: West-Friesland, Nederland

Prijs: 340.70 EUR

4 Vakantiehuizen voor maximum 6 personen.

Score: 8.7

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.