Safaritent voor 6 personen op park De Tien Heugten 167.00 EUR

Safaritent voor 6 personen op park De Tien Heugten

Safaritent voor 6 personen op park De Tien Heugten is gelegen in Schoonloo. Dit kindvriendelijk vakantiepark ligt in de provincie in Nederland. Het is de ideale plek om de mooie omgeving om te ontdekken. Kinderen zijn er bovendien meer dan welkom. Kortom, zeker de moeite om verder te lezen.

Safaritent voor 6 personen op park De Tien Heugten: overzicht

Omschrijving: Voor liefhebbers van kamperen met het comfort van deze tijd, is deze safaritent voor zes personen perfect. De safaritent is te vinden op recreatiepark De Tien Heugten, in de prachtige en natuurrijke omgeving van het Drentse Schoonloo. Een populair park vo

Stad: Schoonloo

Regio: , Nederland

Prijs: 167.00 EUR

0 vakantiehuisje voor 6 personen

Score: 1

Sterren: 0

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien er in de tekst hierboven velden blanco blijven, wil dit zeggen dat Parkvakanties niet over deze gegevens beschikt. Laat dit je zeker niet tegenhouden om verder te klikken. Wij bieden namelijk meer dan voldoende vakantieparken aan om je vakantie door te brengen.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.