Safaritent Beekse Bergen is één van de vele fantastische verblijven in safari resort Beekse Bergen. Een verblijf in de Beekse Bergen is een unieke ervaring. Je komt er de geheimen van de wilde dieren te weten. Ben je niet zeker welk dier er net voor jou staat, gebruik dan zeker de nuttige Beekse Bergen App! Naast deze leerrijke ervaringen kan je ontspannen in Speelland De Beekse Bergen. Je zal het snel merken, dat je er tijd te kort komt. Er valt zoveel te beleven, maar er is nog veel meer. Sinds 2018 kan je wakker worden met zicht op de giraffen en zebra’s. Waan je echt in Afrika en geniet van deze ervaring kortbij. Kortom, kijk snel verder en overtuig jezelf.

Safaritent Beekse Bergen: meer informatie

omschrijving: 

Faciliteiten: huisdier vrij, kabeltv aansluiting, gelijkvloers, vrijstaand, Rookvrij, verwarming, bedstee, Zonder trap, m2 oppervlakte , electra aansluiting, Water aan- en afvoer, Rioleringaansluiting, autovrij, Op de bagane grond, toiletten in badkamers, 1 badkamer, éénpersoonsbed(den), tweepersoonsbed(den), 2 slaapkamers, tuinmeubilair, veranda, televisie, Internet draadloos

Type: Safaritent, Vakantietent

Prijs vanaf 323.00

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Beekse Bergen: adres

Het adres van de Beekse Bergen Safaripark, Speelland & Vakantiepark is:

Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Het adres van de Beekse Bergen Safari Resort is:

Tilburgseweg 41
5081 NG Hilvarenbeek

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Parkvakanties. Voor meer inspiratie neem zeker en vast verder een kijkje op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.