Safaritent 6 pers. (156.00 EUR)

Safaritent 6 pers. Kroatië

Safaritent 6 pers.. Dit Vakantiehuizen in Istrië is voorzien van alle comfort. Het is ideaal voor een goedkope kortbij vakantie met bijvoorbeeld de ganse familie, het gezin of met vrienden. Bovenop hun scherpe prijs, kan je vaak nog van een extra korting gebruik maken. Bovendien valt er in de omgeving steeds wat te beleven. Kortom, de ideale formule voor een deugddoende vakantie.

Safaritent 6 pers.: meer informatie

Omschrijving: In deze ruim opgezette Safaritent kom je snel in vakantiesferen. Het robuuste houten meubilair, de gezellige inrichting en het grote overdekte terras maken dat je altijd buiten kan genieten van het leven op de camping. De inrichting is compleet, dus veel hoef je van huis niet mee te nemen. Er zijn 6 prima slaapplaatsen over 3 slaapkamers verdeeld. Een met een tweepersoonsbed en twee met stevige stapelbedden. Wil je buiten een dutje doen, geen probleem op een van de twee ligbedden. Ook is het mogelijk om een boek te lezen in een comfortabele stoel. Aan jou de keuze!

Richtprijs: 156.00 EUR

Ligging: Tar, Istrië Kroatië

Accommodatie: Vakantiehuizen

Rating: 8.5

4 sterren

Maximum aantal personen: 6

Voor meer informatie en om deze reis te boeken, klik hier

Indien hier boven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie ongekend is voor Parkvakanties. Voor meer vakantieparken aan de kust, kijk dan ook zeker en vast verder op onze website.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.