Het vakantiepark van Roompot is gelegen in Zwiggelte in Drenthe in Nederland. Het heet Bungalowpark Het Hart van Drenthe en beschikt over alle comfort. Er is zeker en vast alles aanwezig om jou een deugddoende en ontspannende vakantie te bezorgen. Kortom ga onthaasten in Roompot Zwiggelte. En ontdekt er ook wat de omgeving van Drenthe nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Zwiggelte Nederland

Bungalowpark Het Hart van Drenthe: accommodaties

Het Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een gezellig familiepark. Het heeft dan ook alle faciliteiten voor een ontspannen vakantie. De jongste vakantiegangers vermaken zich eindeloos in het zwembad, in de speeltuin maar ook op de trampoline. Dit terwijl de echte waaghalzen de fietscrossbaan bedwingen.

De natuurrijke omgeving biedt bovendien ruime mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit in de natuur. Wandel bijvoorbeeld door de boomtoppen op het Boomkroonpad. Of volg de fiets- en wandelpaden door het betoverende landschap. Je kan ook altijd een mountainbike huren en daarmee de uitdagende MBT-route tussen Gieten en Borger rijden.

Wil je misschien toch liever een dagje cultuur snuiven? Ervaar dan in het Hunebedcentrum hoe de hunebedbouwers leefden. Of breng een bezoek aan het indrukwekkende Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Je verblijft bij vakantiepark Het Hart van Drenthe in ruime, vrijstaande bungalows. Ze zijn voorzien van alle comfort. Ze zijn bovendien geschikt voor een bezetting van 4 tot 6 personen. Alle bungalows zijn voorzien van een flatscreen, radio, cd-speler, gratis wifi, koffiezet, tuinmeubilair en nog veel meer. Er is ook parkeergelegenheid, vlakbij de bungalow. Dit Roompot vakantiepark in Drenthe kan je bovendien al boeken vanaf 150,- EUR.

Meer informatie

 

Bungalowpark Het Hart van Drenthe, Roompot: het adres

Het adres van Roompot Zwiggelte in Drenthe, Bungalowpark Het Hart van Drenthe is:

Oranjekanaal Nz 18
9433 TH Zwiggelte
Drenthe
Nederland

Voor meer vakantieparken verwijzen we jou ook graag door naar onze Parkvakanties pagina ‘Park in de kijker’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.