Vakantiepark Harderworld, gelegen in Zeewolde Nederland beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Onthaasten doe je in het Golf – en Villaresort Harderworld in Flevoland. Lees hieronder wat er allemaal te doen in en rond vakantiepark Zeewolde. Dit vakantiepark is namelijk ideaal gelegen om diverse uitstappen te maken.

Vakantiepark Zeewolde

Vakantiedomiein Zeewolde Nederland accommodaties

Ga de uitdaging aan op de 18-holes golfbaan. Op het vakantiepark Golf- en Villaresort Harderwold beleeft u een luxe vakantie midden in de natuur. De moderne, comfortabele woningen zijn fris en bijzonder ruim ingericht. Verschillende villa’s zijn zelfs ontworpen door de bekende interieurdesigner Jan des Bouvrie.

Voor een ontspannen visvakantie zit u hier helemaal goed. Zowel in de omgeving als direct vanuit uw tuin kunt u in alle rust vissen. Hou je van golfen? Naast het park liggen een prachtige 18-holes golfbaan, een par-3-recreatiebaan en een driving range met 22 overdekte afslagplaatsen. Hier beleven zowel beginnende als gevorderde golfers een heerlijke dag. Om gebruik te maken van de golfbaan heb je ook helemaal geen GVB (golfvaardigheidsbewijs) nodig.

De omgeving van Golf- en Villaresort Harderwold is het verkennen meer dan waard. Huur een sloep voor een tocht over het Veluwemeer of trek uw wandelschoenen aan en verken de Veluwe en het Harderbos. Voor een cultureel dagje kunt u perfect terecht in de vestingstad Elburg, de Bataviawerf in Lelystad en het historische centrum van Harderwijk. Komen de kinderen ook mee? Ideaal want door zijn ligging is dit vakantiepark ideaal gelegen om het Dolfinarium in Harderwijk een bezoek te brengen. Of om een dagje uit de bol te gaan in attractiepark Walibi Holland. Kortom ideaal voor een uitje met het ganse gezin.

Meer vakantieparken bij Roompot

Vakantiepark Harderworld: adres

Roompot Harderworld Golf- en Villaresort is gelegen op volgende adres:

Pluvierenweg 9
3898 LL Zeewolde
Flevoland
Nederland

Op zoek naar een ander Vakantiepark? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze blog ‘Park in de kijker’.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.