Het vakantiepark van Roompot gelegen in Winterswijk Nederland heet Buitenplaats In Den Olden Bongerd. Dit ruim opgezette park beschikt over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig om een deugddoende en ontspannende vakantie te beleven. Kortom ga onthaasten in Roompot Winterswijk. Ontdek bovendien ook wat Gelderland jou nog allemaal te bieden heeft.

Roompot Winterswijk Nederland

Buitenplaats In Den Olden Bongerd in Nederland: accommodaties

Vlakbij de Duitse grens ligt dit rustig gelegen en ruime vakantiepark van Roompot. Helemaal in het oosten van Gelderland kan je trouwens de langste fietstochten van Nederland maken. Ondertussen kan je er ook genieten tijdens een wandeling van het afwisselende landschap. Er zijn bijvoorbeeld bossen, vennen en heuvels. Het zijn dan ook vooral de rust-, de wandel- en de fietsliefhebbers die zich bij Buitenplaats In Den Olden Bongerd thuis voelen.

In het park Roompot Winterswijk staan comfortabele bungalows als ook woonboerderijen. Zij bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Ze liggen bovendien allemaal vrij verspreid in de natuur. Deze verblijfplaatsen zijn allemaal voorzien van een flatscreen TV, een microgolf oven, het nodige tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is bovendien gratis WIFI in het park. En aan de woning is er nog een parkeer gelegenheid voor één wagen. Huisdieren zijn in het park en de woningen jammer genoeg niet toegelaten.

Dichtbij dit vakantiepark liggen ook diverse recreatiegebieden met zandstranden en recreatieplassen. De leukste speeltuin van Gelderland is Megapret.  Hij ligt vlakbij. Wijngaard Hesselink is trouwens ook heel populair om te bezoeken. Of wat dacht je van een uitstap naar de leuke steden Winterswijk en Doetinchem?

Meer informatie

Het adres van Buitenplaats In Den Olden Bongerd, Roompot.

Het Roompot vakantiepark: Buitenplaats In Den Olden Bongerd kan je vinden op het volgende adres:

Breukinkweg 3
7109 BX Winterswijk
Gelderland
Nederland

Voor meer vakantieparken in Nederland verwijzen wij jou graag door naar onze pagina Vakantieparken in Nederland.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.