Het Belgische vakantiepark Kustpark Strand van Roompot is gelegen in West Vlaanderen, namelijk Westende. Het vakantiepark met stacaravans van 4 tot 6 personen beschikt over alle comfort. Je kan er alles vinden voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Tijdens de schoolvakanties is er zelfs een recreatieteam aanwezig. Ga onthaasten bij Roompot Westende en maak er lange wandelingen aan zee en in de duinen.

Roompot Westende

Roompot Westende België accommodaties

Op slechts een paar minuten wandelen, van de duinen, het strand en de Noordzee, ligt Kustpark Strand Westende. Dit is uiteraard de ultieme plek om te genieten van de prachtige Vlaamse kust. Maar zeker ook van de charme van het Vlaamse achterland.

Het park is gelegen op het terrein van Kompas Camping Westende, waar zich diverse voorzieningen bevinden. De gasten van dit vakantiepark mogen bovendien dan ook gebruik maken van de faciliteiten van de Kompas Camping. Er is een gezellige taverne, een snackbar en ook een winkeltje aanwezig. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen in de speeltuinen, recreatiezaal en de sportterreinen. De omgeving nodigt uit tot mooie bewegwijzerde wandel- en fietstochten. In de surfclub kan je windsurfen en aan zee kajak doen.

Voor een dagje uit bezoekt u één van de attractieparken in de buurt. Plospaland De Panne ligt op een 20 minuutjes van Westende. Bellewaerde in Ieper is iets dieper het binnenland in, maar ook helemaal niet ver weg. Hou je ervan om een stad te bezoeken? Naast Westende en helemaal aan zee ligt tevens de populaire badstad Nieuwpoort. Met zijn mooie winkelstraat, havengeul en wandelpromenade. Hou van meer pittoreske steden, dan ben je bijvoorbeeld al op 20 minuten in het monumentale Brugge.

Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien boeken vanaf 233,- EUR

Meer informatie

 

Roompot Westende adres

Het adres van Roompot Westende is:

Bassevillestraat 141
8434 Westende
West-Vlaanderen
België

Ben je op zoek naar een ander vakantiepark in België, neem dan zeker ook een kijkje op onze pagina Vakantieparken in België.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.