Het vakantiepark van Roompot gelegen in West- Graftdijk Nederland heet Resort De Rijp. Het vakantiepark beschikt over vakantiehuisjes in Oud-Zaanse stijl en voorzien van alle comfort. De vakantieverblijven beschikken over verblijven van 4 tot 14 personen. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Ga onthaasten in Roompot West- Graftdijk Noord-Holland, dichtbij Amsterdam, en ontdek wat de omgeving allemaal te bieden heeft.

Roompot West- Graftdijk

Resort De Rijp Nederland: accommodaties

Kom even helemaal tot rust in de waterrijke omgeving van Vakantiedomein Resort De Rijp. Dit vakantiepark in oud-Zaanse stijl ligt midden in de Noord-Hollandse polders en biedt alle rust en ontspanning die je maar kan wensen. Geniet bovendien tijdens een wandeltocht van het uitzicht over het karakteristieke polderlandschap.

Ga bijvoorbeeld lekker zonnen op het strandje bij de zwemvijver of huur misschien eens een fluisterboot en ontdek de omgeving vanaf het water. De kinderen leven zich ondertussen lekker uit op de sportbaan en nemen een kijkje bij de kinderboerderij. Er zijn ook speeltuinen en speelvelden aanwezig. En ook wie van vissen houdt kan dit hier doen. Valt het weer wat tegen kan je gaan zwemmen in het binnen- en buitenzwembad.

Wie er een dagje op uit wil, heeft keuze genoeg. Ofwel rij je naar de kust of het IJsselmeer . Maar wie van steden houdt kan naar plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam. Kuieren tussen hun vele monumentale panden en gevels. Ook heel leuk om een middag te spenderen. Dit Roompot vakantiepark kan je bovendien al boeken vanaf 178,- EUR.

Meer informatie

Roompot West- Graftdijk, Resort de Rijp: adres

Het Roompot vakantiepark Resport de Rijp kan je vinden op onderstaande adres:

Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West- Graftdijk
Noord-Holland
Nederland

Er wordt in het park gestreefd om het aantal auto’s op het park zo laag mogelijk te houden. Dit voor zowel de veiligheid als ten gunste van de natuur.

Neem bovendien ook eens een kijkje op onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.