Bij Roompot vakantiepark Leukermeer, gelegen in Well Nederland, beschik je over alle comfort. Er is bovendien alles aanwezig voor een deugddoende en ontspannende vakantie. Je kan er bijgevolg verblijven in een comfortabele chalet voorzien voor 5 personen. Ga zeker onthaasten bij Roompot Well, gelegen in Nederlands Limburg. Maak er bijvoorbeeld uitgebreide wandelingen in het Nationaal Park De Maasduinen. Ideaal ook als je houdt van water, want het is ideaal gelegen aan een groot recreatiemeer.

Roompot Well

Roompot Leukermeer Well Nederland accommodaties

Midden in Nationaal Park de Maasduinen in Limburg ligt Vakantiepark Leukermeer. In deze rijke omgeving van water, bos en heidevelden kunnen wandelhebbers hun hart ophalen. Ook kan je uitgebreide fietstochten maken in de mooie omgeving. De diversiteit aan faciliteiten zorgt er trouwens voor dat jong en oud hier een onvergetelijke vakantie kunnen beleven.

Kinderen kunnen zwemmen in zowel het binnen- als het overdekte zwembad. Op het strand kunnen ze zandkastelen bouwen. Verder zijn er speeltoestellen, speeltuinen, sportvelden en nog veel meer voorzien. Hou je van vissen? Dan zijn daar ook heel veel mogelijkheden voor. Door zijn ideale ligging aan het meer kan je bijgevolg tal van watersportactiviteiten doen. Denken we bijvoorbeeld aan zwemmen, waterfietsen, Wakeboarden, en nog zoveel meer.

Vakantiepark Leukermeer en de aangrenzende jachthaven ademen bovendien een moderne en gezellige sfeer uit. Neem jij bijvoorbeeld je eigen boot mee? Dat kan zeker. Deze kan je aanleggen aan je eigen steiger. Fantastisch toch? Wist je dat Vakantiepark Leukermeer door ANWB en ADAC al uitgeroepen werd tot Best Erkende Camping!

Dit Roompot vakantiepark kan je boeken vanaf 218.- EUR.

Meer informatie

Roompot Well, Leukermeer Nederland, adres

Het vakantiepark Leukermeer in Well vindt je op volgende adres:

De Kamp 5
5855 EG Well
Limburg (NL)
Nederland

Wil je nog een aantal vakantieparken ontdekken? Neem dan zeker eens een kijkje op onze Parkvakanties pagina Park in de kijker.

Opgelet: Mochten er in de vakantie omschrijving velden onvolledig of blanco zijn, dan zijn deze gegevens voor Parkvakanties onbekend. Maar laat dat je zeker niet tegen houden om verder te klikken naar de voordelige aanbiedingen in een vakantiepark.

De prijzen op onze website zijn richtprijzen. Vaak komen er ook nog extra kosten bij de bestelling. Om de juiste prijs te kennen, klik je op de knop voor meer informatie. Parkvakanties.be heeft geen enkele invloed op de prijs die getoond wordt.